Waarom vrouwen juist blij moeten zijn met Julien Blanc en Thierry Baudet

Waarom vrouwen juist blij moeten zijn met Julien Blanc en Thierry Baudet

Tags:

Vrouwenversierexpert Julien Blanc is een verademing. Wat ben ik blij dat deze man er is met zijn Real Social Dynamics (RSD) en workshops voor mannen; hoe een vrouw te versieren en in bed te krijgen. Met zijn uitspraken wordt hij in landen geweerd om zijn workshops te houden en ook hier in Nederland lijkt het erop dat hij zijn kunstje niet mag komen vertonen. Zonde, want we kunnen zoveel van hem leren.

Hij heeft gelijk!
“It’s Offensive, It’s Inappropriate, It’s Emotionally Scarring, BUT IT’S DAMN EFFECTIVE
Just kidding…“

Maar het is geen grapje, deze versierexpert heeft gelijk. Wat hij vertelt op een podium, voor een groots publiek is de waarheid. Kun je niet naar één van zijn optredens, omdat hij het land niet in mag? Niet getreurd, online kun je zijn wijsheden ook tot je nemen, onder de meer dan voor zichzelf sprekende site Pimp My Game.

Het werkt! Want als je een vrouw vernedert, haar psychisch afhankelijk maakt en ervoor zorgt dat al haar focus en zorg op jou gericht is, kun je alles met haar doen wat je wilt. Dit is een beproefde methode van vele, vele mannen wereldwijd die een relatie hebben met een wat ooit een mooie, levendige en zelfverzekerde vrouw was. Die mannen waarvan je denkt “hoe heeft hij zo’n vrouw weten te strikken”. Julien heeft hun geheim nu publiekelijk gemaakt. Waarvoor ik hem dankbaar ben.

Al die twijfel en zelfhaat die je als vrouw ervaart in een relatie met zo’n man wordt nu eindelijk bevestigd! Het klopt allemaal, het ligt allemaal aan jou. Daar heeft je vent wel voor gezorgd. Doordat je totaal geïsoleerd bent van je vrienden en familie heb je geen klankbord meer en het enige wat ertoe doet is zijn goedkeuring. Het maakt niet meer uit wat iemand anders van je vindt, zolang hij maar blij is. En dat je daarvoor je eigenwaarde in moet leveren, is een kleine prijs.

Want als hij niet blij is… De eerste paar aanvaringen moet je erom lachen, maar je merkt al snel dat zijn woede, frustratie en angst volledig op jou zijn gericht. In eerste instantie zie en hoor je alleen maar onredelijkheid en kortzichtigheid, maar dat heeft hij vakkundig binnen een paar woede-uitbarstingen weten te verhelpen. Als hij zichzelf iets aan wil doen omdat jij iets in zijn ogen fout hebt gedaan, dan heb je het toch ook gewoon fout gedaan. Waarom zou iemand zichzelf anders iets aan willen doen? Want het is een echt probleem, en niet alleen bén jij dat probleem, je moet het ook oplossen. De beloning: zijn harde liefde in je gestoten, tot hij voldaan is en jij volledig uitgehold.

baudetblanc

De kunst van het versieren!
Waarom ik Julien zo hoog heb zitten, is omdat hij al die mannen met een relatie te slim af is. Deze mannen die hardop, naar de buitenwereld toe zo van vrouwen houden, steken ontzettend veel tijd in het verleiden van hun bezit. De charmeurs, want dat zijn het, weten de vrouw te versieren, door haar mooi en gewild te laten voelen. Het hele afzeiken is nog niet aan de orde. Het etaleren van de totale paranoïde jaloezie komt in fases. Maar, zoals Hans Teeuwen al jaren geleden tentoonstelde, zeer effectief, om die totale verwarring te bewerkstelligen in dat kleine hoofdje van de vrouw. Alleen, daar gaat tijd in zitten! Kostbare tijd, die je volgens Julien, veel effectiever kunt gebruiken.

Waar de mannen die vrouwen haten investeren in de vrouw, pakt Julien het directer aan. Vanaf het moment dat de man naar buiten loopt, is iedere vrouw potentieel van hem. Dat vind ik mooi. Precies weten hoe je een vrouw moet benaderen, haar zwakke punten weet te vinden, daar volledig op inzoomt en dan doorpakt tot je haar hoofd op en neer duwt en nog even een corrigerende sneer geeft dat ze op moet passen met haar tanden. Klasse.

Wat betekent het om man te zijn?
Die vraag legt onze eigen Thierry Baudet weer mooi bij ons terug. In zijn stuk “Julien Blanc heeft volkomen gelijk” (dat klopt!) zet hij mooi uiteen waarom Blanc gelijk heeft. Geheel vanuit het mannelijk perspectief gezien, maar ook hem moet ik gelijk geven. Het is ook niet leuk om een man te zijn in deze tijd. Wijven hebben opeens een stem en willen gelijkwaardig behandeld worden. Bah!

Wellicht iet wat kort door de bocht, maar volkomen terecht haalt Thierry aan dat vrouwen op alfamannetjes vallen. De bad boy, de klootzak. Dat zie je in alle films terug, lees je in boeken en hoor je in liedjes. Hij is een klootzak, maar ik wil hem/hou van hem. Door de zogenaamde emancipatie wil een vrouw gelijk en met respect behandeld worden, maar stiekem verlangt ze naar de betere gooi en smijtseks, waarbij genomen worden het sleutelwoord is.

Bij ’s Neerlands grootste tafelheer mocht Thierry zijn kant van het verhaal nog eens vertellen, en verdedigen. Daarin stelt hij precies waarom ik zo blij ben met Julien Blanc: er kan eindelijk over gesproken worden. Want de sociale dynamiek tussen man en vrouw is totaal zoek.

Baudet noemt vrouwen terecht wrede wezens, want hoe durft een vrouw een man af te wijzen? Als een man interesse in je toont, moet je dit als vrouw beantwoorden. Helemaal als het een alfaman à la Blanc of Baudet is. Het is de perfecte dynamiek, nooit meer alleen boodschappen mogen doen, gevolgd worden naar het toilet, geen moeilijke kledingkeuzes meer hoeven te maken, je niet druk te maken om een volle agenda met teveel sociale verplichtingen. Zolang hij maar gelukkig is.

Uit de anonimiteit
We zijn op een punt beland dat mannen mogen overstappen op het publiekelijk tentoonstellen van hun overmacht en ze vrouwen vrolijk kunnen aanranden in kroegen en op straat. Stille dagelijkse verkrachting in een relatie is zo passé! Vrouwen hoeven niet langer te doen alsof ze zelfredzaam zijn. Ze hoeven niet langer met de kat op schoot over Christian Grey te dagdromen, de klootzakken staan je buiten al op te wachten! Hoe fijn is het om door de eerste de beste Prince Charming in je nek gegrepen te worden, en je de rest van je leven door hem te laten overheersen?

Vrouwen hoeven niet langer achter gesloten deuren aan zichzelf twijfelen, maar kunnen gewoon openbaar in de kroeg zich overgeven aan de man die het best haar onzekerheden weet te bespelen.

Nu het eindelijk openbaar is, kunnen de vrouwen achter die gesloten deuren wellicht ook weer eens naar buiten en met trots laten zien hoezeer ze gemanipuleerd en onderworpen zijn aan hun alfaman. En kunnen de mannen met elkaar zitten om tips en trucs uit te wisselen. Want Julien Blanc heeft er een commercieel succes van gemaakt, maar het is natuurlijk maar een beginner in vergelijking met experts die al jaren in hun vrouwtje geïnvesteerd hebben.

Ik ben blij met Julien Blanc, nu kunnen we hopelijk eens eerlijk met elkaar in gesprek en hoeven vrouwen zich niet langer in de anonimiteit rot te voelen omdat ze dagelijks op hun plek worden gezet (of geramd, voor de meer fysieke geliefdes). En hoera voor de mannen die niet langer in stilte hun vrouw hoeven te overheersen, maar dit gewoon vrolijk in het openbaar kunnen doen.

Bedankt, Julien! Nu hoef ik de geheimen van een goede relatie niet meer voor me te houden en kunnen wij vrouwkes ook eindelijk onze ervaringen met onze geweldige klootzakken in het openbaar delen.

prince of persuasia from crozon on Vimeo.